Byggplåt i Väst AB

Din plåtslagare i Borås med omnejd

Plåtslagare Bollebygd

Erfarenhet
Skicklighet
Hållbarhet

Byggplåt i Väst AB

Plåstlagare Bollebygd

Välkommen till Byggplåt i Väst AB, din pålitliga partner inom plåtslageribranschen. Med över 60 års erfarenhet erbjuder vi allt från tak- och fasadarbeten till fönsterbleck och industrihallar. Våra skickliga hantverkare i Borås är redo att ta sig an ditt projekt, stort som litet, och leverera högkvalitativa och hållbara lösningar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa plåtslageriprojekt!

9

Läs mer om oss

Om oss

Ett erfaret team dedikerade till kvalitet

Byggplåt i Väst AB grundades med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Inom företaget finns över 60 års erfarenhet av branschen. Idag har vi en verkstad i Borås och ett team på 10 erfarna plåtslagare omsätter dina idéer till verklighet med precision.

Inget hus är komplett utan plåt!

Vi på Byggplåt i Väst AB ser till att varje tak och fasad får den perfekta plåtlösningen. För oss är plåten inte bara ett material, det är själva grunden till ett komplett och välskyddat hem.

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss på Byggplåt i Väst AB. ROT-avdraget ger dig möjlighet att få upp till 50 000 kronor i avdrag per år för arbetskostnaden. Det enda du behöver göra är att lämna korrekta uppgifter till oss, så hjälper vi dig med resten. Kom ihåg att din inkomst och andra avdrag kan påverka hur mycket du kan få i avdrag. Vi ser till att allt hanteras korrekt så att du kan njuta av ditt nya plåtarbete till ett förmånligare pris.

Vävlagargatan 15,
507 30 Brämhult
info@bpiv.se

Mikael
0761-17 47 03
mikael.f@bpiv.se

Plåtslagare Bollebygd

Byggplåt i Väst AB är ditt pålitliga plåtslageriföretag i Borås med över 60 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från tak- och fasadarbeten till fönsterbleck och industrihallar. Våra skickliga hantverkare levererar alltid högkvalitativa och hållbara lösningar för både små och stora projekt.

Önskar du en offert på ditt projekt?

Trygga & hållbara plåtarbeten Byggplåt i Väst AB